Kontakta oss 

Öppettider : Mån-Sön 10:00 - 18:00

Adress :           Alströmergatan 2, 112 47 Stockholm

 

Hotmail :        NewshapeClinic@hotmail.com
 

Telefon :         08-6843 8888

Har du några frågor ?

Ifall ni har några frågor kan ni ställde de under så försöker vi svara så snabbt som möjligt på frågorna. Annars kan ni kolla på frågorna under som våra kunder brukar ställa.

FAQ ..

Kan man behandla alla hudtyper?
Vår laser kan behandla svarta , bruna eller ljusbruna hårstrån och den kan inte tabort vita, gråa eller rödlätta hårstrån för det är omöjligt att behandla i dagsläge. Däremot kan vår Laser behandla flera hudtyper än de flesta andra lasrar för hårborttagning.

Hur känns behandlingen med LASER?
Laserljuset träffar bara pigmentet i hårsäckarna och behandlingen endast känns som ett litet stick i huden efterföljt av värme. Men på grund utav våran inbyggda kylsystemet är behandlingen  och gelen som används för att svalka ner huden . Däremot är smärtkänsligheten väldigt individuell.

Är behandlingen smärtsam?

Det är väldigt individuellt, för vissa gör det ont men inte för andra. Vi använder olika teknik som nedkyler och gör det så smärtfritt som möjligt.

Vad ska man tänka på före behandling?

Du får inte sola 4-6 veckor före behandlingen. Solbränd, pigmenterad hud ökar risken för brännskador. Området ska rakas en dag innan behandling.

Hur går en behandling till ? 

Innan behandlingen utförs en noggrann konsultation av din terapeut och du får information om behandlingen. Du kommer att ligga bekvämt på en brits. Du får bära skyddsglasögon under behandlingen för att säkerställa att ljuset inte skadar dina ögon. Ett tunt lager gel stryks på aktuellt hudområde för att skapa bättre kontakt mellan kristallen och huden. Behandlingen genomförs sedan omsorgsfullt av en terapeut.

Öppettider 

Mån-Sön 10:00 - 18:00

Kontaktinfo 

Newshape Clinic, Alströmergatan 2

112 47 Stockholm

 

Telefon : 08-6843 8888

NewshapeClinic@hotmail.com

Varmt välkommen in till vår nya hemsida !

  • Grey Instagram Icon

Följ oss gärna på Instagram !

Copyright © Newshape Clinic 2018-2019

DISCLAIMER - Resultaten kan variera från person till person