Kontakta oss 

Öppettider : Mån-Sön 10:00 - 18:00

Adress :           Alströmergatan 2, 112 47 Stockholm

 

Hotmail :        NewshapeClinic@hotmail.com
 

Telefon :         08-6843 8888

Har du några frågor ?

Ifall ni har några frågor kan ni ställde de under så försöker vi svara så snabbt som möjligt på frågorna. Annars kan ni kolla på frågorna under som våra kunder brukar ställa.

FAQ ..

Kan man behandla alla hudtyper?
Vår laser kan behandla svarta , bruna eller ljusbruna hårstrån och den kan inte tabort vita, gråa eller rödlätta hårstrån för det är omöjligt att behandla i dagsläge. Däremot kan vår Laser behandla flera hudtyper än de flesta andra lasrar för hårborttagning.

Hur känns behandlingen med LASER?

Är behandlingen smärtsam?
Laserljuset träffar bara pigmentet i hårsäckarna och behandlingen känns endast som ett litet stick i huden efterföljt av värme. På grund utav våran inbyggda kylsystemet samt gelen vi använder upplevs behandlingen generelt inte smärtsam. Däremot är smärtkänsligheten väldigt individuell.

Vad ska man tänka på före behandling?

Du får inte sola 4-6 veckor före behandlingen. Solbränd, pigmenterad hud ökar risken för brännskador. Ifall du ska behandlas med laser bör området rakas 1-2 dagar innan behandling.

Hur går en behandling till? 

Innan behandlingen utförs, en noggrann konsultation av din terapeut och du får information om behandlingen. Du kommer att ligga bekvämt på en brits. Du får bära skyddsglasögon under behandlingen för att säkerställa att ljuset inte skadar dina ögon. Ett tunt lager gel stryks på aktuellt hudområde för att skapa bättre kontakt mellan kristallen och huden. Behandlingen genomförs sedan omsorgsfullt av en terapeut.

Hur bokar jag tid? 

Du kan boka tid genom att klicka på "boka nu" i hemsidan, detta kommer ta dig vidare till timecenter där du bokar in det tid som passar dig bäst. Du kan också ringa oss hos 08-6843-8888 så bokar vi tillsammans någong tid som passar dig. 

Jag har en rabattkod, hur registrera jag den?  

Rabattkoden ger du till oss när du väl kommer för din första behandling eller när du kontaktar oss för att boka tid, då kan du också ge oss rabattkoden så bokningsprocessen går snabbt och smidigt. 

Klart! Meddelandet mottaget.

Rabattkoden tar slut innan jag hinner utföra mina behandlingar, vad ska jag göra?  

När du väl har köpt eller fått en rabattkod kan du använda den när du vill i princip efter att du har registrerat den med oss. När du har registrerat koden med oss så behöver du inte vara klar med dina behandlingar inom någon tidsram.